• Advertisement
Euro4x4Parts

Huisregels

Huisregels, algemene gang van zaken, mededelingen, tips, op- en aanmerkingen voor het gebruik van MODDERPOEL en zaken die alle MODDERPOELERS betreffen.

Huisregels

Berichtdoor Ranger » di jun 28, 2005 1:53 pm

Beste bezoeker,

Over 4x4 is veel te zeggen. Het Internet biedt ons een unieke gelegenheid om erover te praten en te discussiëren. Discussies die in een volwassen en serene sfeer dienen te verlopen.

MODDERPOEL probeert een laagdrempelig medium te vormen, waarin eenieder met affiniteit voor 4x4's in de breedste zin van het woord terecht kan om met 'gelijkgestemden' in contact te komen, waar men elkaar in geval van problemen (zowel technisch als met het oog op terreinrijden) een helpende hand kan bieden of waar men juist een oplossing voor een probleem kan vinden.

Om zowel nu als in de toekomst een goede werking te garanderen, zijn er een paar simpele (en logische) huisregels nodig:


1. Grof taalgebruik, discriminerende opmerkingen, uitingen van pornografische/erotische aard alsmede politiek of geloofs- gerichte uitingen zijn niet toegestaan.
2. Schelden, beledigen en/of op de man spelen is niet toegestaan. Ook is het niet toegestaan onrust te stoken of sfeerverpestend te posten. Behandel anderen met respect!
3. Het plaatsen van privé-informatie, privé-correspondentie of iemands beeltenis zonder toestemming van de betreffende persoon is niet toegestaan.
4. Misleiding, oplichting of je voordoen als iemand anders is niet toegestaan.
5. Het aanbieden van producten of diensten die verboden zijn bij de Nederlandse wet is niet toegestaan, denk aan bijv. illegale software. Commerciële posts zijn niet toegestaan, tenzij hier advertentiekosten voor voldaan zijn (zie ook: Adverteren op MODDERPOEL).
6. Overweeg alvorens een post te plaatsen. Onderzoek je vraag. Tracht uit te zoeken of je vraag eerder niet gesteld/beantwoord is. Het is de bedoeling een bepaald onderwerp slechts in 1 topic te posten, meerdere topics aangaande eenzelfde onderwerp worden desnoods verwijderd. Wees ook steeds duidelijk in het plaatsen van vragen of geven van antwoorden. Plaats enkel berichten waar de groep in zijn geheel iets aan heeft. Nutteloze berichten zorgen alleen maar voor een extra belasting van het forum (flooding).
Neem de moeite om eerst eens rond te kijken in het forum zodat je geen herhaling van een eerdere discussie veroorzaakt. Gebruik de 'ZOEK'-functie!
7. Dit is een 4x4-site, dus alleen inhoudelijke discussies over 4x4-gerelateerde zaken. In het topic 'Overige' is eventueel ruimte voor andere onderwerpen.
8. Geef een nieuw topic een duidelijke titel, die de inhoud goed weergeeft.
9. U mag onder slechts één naam actief zijn op het forum, het gebruik van meerdere (valse) identiteiten is niet toegestaan.
10. Het is mogelijk om foto's in een post op te nemen. Deze mogen echter maximaal 800*600 bedragen.
Posts of zelfs volledige threads (= een reeks posts) die indruisen tegen bovenstaande regels kunnen door de mudderators verwijderd worden.
11. Het is toegestaan een onderschrift in je profiel op te nemen, welke in elke post zichtbaar kan zijn.
Let er echter op dat deze niet als storend over mag komen (felle kleuren, animaties, grootte, etc.) en geen commerciële links mag bevatten, tenzij hier advertentiekosten voor voldaan zijn (zie ook: Adverteren op MODDERPOEL).
12. Het gebruik van een avatar in je profiel is toegestaan mits deze 4x4-gerelateerd is en voldoet aan dezelfde regels als het posten van een bericht.
13. U dient instructies gegeven door de beheerder of de mudderators op te volgen.

Wanneer niet aan bovenstaande regels word voldaan, kan dat voor de overtreder resulteren in het ontzeggen van de schrijftoegang op het forum. Bovendien kunnen bijdragen worden gewijzigd of verwijderd.
Posters zijn ten alle tijde verantwoordelijk voor de uitspraken en mededelingen in de door hun gedane posts en deze hoeven dan ook niet altijd door MODDERPOEL gedeeld te worden.


Ritten/meetings/evenementen

Wat ritten, meetings en evenementen betreft georganiseerd door organisaties, clubs of individuen houden wij er de volgende policy op na:

Alle posts die hier op MODDERPOEL worden geplaatst zijn de standpunten van de organiserende organisaties, clubs of individuen en hoeft niet altijd door MODDERPOEL gedeeld te worden.
Eenieder is vrij ritten/meetings te organiseren en hiervoor eventueel een vergoeding te vragen. Indien echter gebruik wenst gemaakt te worden van de naam MODDERPOEL moet dit vooraf kenbaar gemaakt worden aan de mudderators of site-admin.

Gedrag van MODDERPOELERS op voornoemde die de goede naam van MODDERPOEL kunnen schaden kunnen hierop afgerekend worden op het forum in de vorm van verbanning. Wellicht onnodig te melden dat de gedragsregels en omgangsvormen op het forum ook gelden tijdens MODDERPOEL- gerelateerde ritten, meetings en evenementen. Houdt je bovanal in alle gevallen aan de verkeersregels/-wetten en aanwijzingen van de organisatie alsmede aan de GROENE CODE, zodat iedereen samen kan blijven genieten van onze fantastische hobby.


Adverteren op MODDERPOEL

Gebruikers die 4x4 gerelateerde waar aanbieden, mits op niet-commerciële basis mogen gratis van MODDERPOEL gebruik maken om hun spullen te verkopen indien zij een minimum aantal van 20 posts bijgedragen hebben aan het forum. Gebruikers die hier niet aan voldoen zullen hierop gewezen worden waarna zij kunnen kiezen tussen verwijderen/opschorten van de advertentie of als commerciële aanbieder aangemerkt worden.

Commerciële aanbieders van 4x4 gerelateerde waar of -zaken dienen zich vooraf te melden via info@modderpoel.nl waarna hen de mogelijkheden voor het plaatsen van links, banners en/of advertenties en de tarieven overlegd kan worden.

Advertenties dienen voorzien te zijn van een duidelijke omschrijving- en foto('s) van hetgeen aangeboden naast een duidelijk vermelde richt-, vraag- of verkoopprijs.


De beheerders van MODDERPOEL doen hun uiterste best om zoveel mogelijk berichten inhoudelijk te controleren. Toch kan het gebeuren dat een bericht ontsnapt aan onze aandacht of niet snel genoeg bekeken wordt. In dat geval kun je ons altijd waarschuwen. Opmerkingen ivm MODDERPOEL kunnen altijd kenbaar worden gemaakt aan de mudderators of site-admin.

Laat ons samen ons best doen om dit forum volwassen, opvoedend, aangenaam, maar bovenal gezellig te houden!

Hartelijk dank en veel plezier!

Het MODDERPOEL team
Avatar gebruiker
Ranger
Site Admin
 
Berichten: 18484
Geregistreerd: wo jun 08, 2005 2:05 pm
Woonplaats: Mariënberg

Keer terug naar • ALGEMEEN

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers.