• Advertisement
ALLETOUW.NL

Bestuursleden

Huisregels, algemene gang van zaken, mededelingen, tips, op- en aanmerkingen voor het gebruik van MODDERPOEL en zaken die alle MODDERPOELERS betreffen.

Bestuursleden

Berichtdoor Stichting Jeebee » ma mei 20, 2013 10:31 am

Hoi Modderpoel,

Wij zijn al een poosje opzoek naar bestuursleden en medewerkers. Nu dachten we dat er misschien onder jullie nog wel een aantal mensen waren die ons wilde komen helpen. De functies staan al een poosje open, ze zijn nu onder het huidige bestuur verdeeld maar we komen daarin nog wel handjes te kort.

Wij zijn opzoek naar mensen die de volgende functies willen doen:

- Voorzitter. (per direct)

De voorzitter geeft leiding aan het bestuur en aan de medewerkers. En is ook aanwezig op de vergaderingen als deze er zijn.

- Secretaris. (per direct)

De secretaris beheert het secretariaat, verzorgt alle uitgaande post en notuleert bij de vergaderingen. Hij/zij verzorgt alle uitnodigingen en de teksten op de website (stuurt de webmaster aan) & en in het Bereninfo. Het secretariaat is het adres van de stichting, de telefoon, e-mail en ingekomen post komen daar binnen en worden daar behandeld, cq verdeelt over de desbetreffende bestuursleden & medewerkers. Tevens word hier alles gearchiveerd.
Ook de inschrijving op de evenementen wordt door de secretaris geregeld.

- Algemeen bestuurslid. (per direct)

Deze is er op evenementen en helpt eventueel ander bestuursleden met hun functie. En helpt natuurlijk ook mee in het terrein waar nodig.

- Medewerker. (per direct)

Deze is er op de dagen van het evenement of de dag ervoor om mee uit te zetten en om de boel mee in de gaten te houden.
Mocht bovenstaande je interesse gewekt hebben laat het ons dan spoedig weten. Wij verwelkomen graag nieuwe mensen die ons willen komen helpen. Ook voor ons word het steeds moeilijker om het allemaal rond te krijgen en de evenementen te organiseren.
Dus mensen laat JEEBEE niet in de steek en meld je aan om te komen helpen!!!!

Aanmelden voor bovenstaande functies, of informatie over deze functies ons mailadres is info@jeebee.nl
Stichting Jeebee
4x4 collectief
 
Berichten: 514
Geregistreerd: do maart 03, 2011 6:30 pm

Keer terug naar • ALGEMEEN

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers.

cron