• Advertisement
Euro4x4Parts

Welkom!

Huisregels, algemene gang van zaken, mededelingen, tips, op- en aanmerkingen voor het gebruik van MODDERPOEL en zaken die alle MODDERPOELERS betreffen.

Welkom!

Berichtdoor Ranger » wo jun 08, 2005 2:05 pm

Hallo 4x4 fanaat; je hebt de weg naar wat we ondertussen wel 'hèt algemene 4x4 forum van Nederland' mogen noemen, gevonden! Welkom hier namens het gehele MODDERPOEL-team!

MODDERPOEL is in 2005 in het leven geroepen omdat wij het aanbod van platforms in Nederland waarop openlijk over terreinrijden in al zijn facetten gediscussieerd kan worden en waar mensen elkaar met technische raad en daad bij kunnen staan wat 'beperkt' vonden. Via de verschillende clubs waren er wel mogelijkheden om met mede- enthousiastelingen in contact te komen, maar wij wilden juist proberen alle 'verschillende' 4x4 enthousiastelingen te benaderen, of ze nu de modder regelmatig opzoeken, van hier naar zuid-Afrika rijden, hun voertuig tot in het extreme beproeven in challenge's en trials, alleen maar op asfalt met zware aanhangers leuren, een 4x4 hebben voor het mooie, een oude BJ aan het restaureren zijn, of hoe dan ook warmlopen voor 4x4's.

MODDERPOEL stond ten tijde van het plaatsen van dit bericht nog in de kinderschoenen en was zonder jouw (de gebruiker) input niet eens levensvatbaar. Het forum was en is altijd aan verandering onderhevig, al naar gelang de behoefte.

Genoeg verteld nu; neus eens rond, meld je aan en posten maar!!!

Groeten,

team MODDERPOEL
Avatar gebruiker
Ranger
Site Admin
 
Berichten: 18484
Geregistreerd: wo jun 08, 2005 2:05 pm
Woonplaats: Mariënberg

Keer terug naar • ALGEMEEN

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers.